Home OMG Heftig! Het personeel van Kensington Palace neemt massaal ontslag om déze reden…

Heftig! Het personeel van Kensington Palace neemt massaal ontslag om déze reden…

Het volk houdt van de Engelse prinses Kate, toch denkt het personeel daar heel anders over. Ze zouden zelfs gillend wegrennen. Kate zou ze helemaal gek maken met haar eisen…

Kate zou niet de leukste werkgever zijn.

(Lees verder onder de foto)

Privéleven
Het personeel neemt massaal ontslag, doordat Kate veel te veel van ze vraagt. Ze zou een enorme stapel eisen hebben en daardoor zouden de secretaresses van het echtpaar en de kindermeisjes van prins George en Charlotte geen tijd meer hebben voor een privéleven. Zelfs de persoonlijke secretaresse van Kate, Rebecca Deacon, heeft er nu na 10 jaar dienst de brui aan gegeven. Ook kindermeisje Sadie Price kon het niet meer aan. “Ik hoorde van verschillende kanten dat Rebecca en Sadie compleet uitgeput waren. Een instorting nabij zelfs”, vertelt royaltydeskundige Jack Royston.

Onderbezetting
Juist door deze leegloop neemt de werkdruk voor het personeel dat wel blijft, enorm toe. Het paleis herkent zich echter niet in de uitspraken. Het klopt dat er een onderbezetting is in het paleis, maar niet dat dit komt door de eisen van Kate. Wel geven ze toe dat de onderbezetting echt een groot probleem aan het worden is voor William en Kate. Wij hopen voor het echtpaar dat deze berichten toekomstige medewerkers niet afschrikt.

Bron: Shownieuws | Beeld: archief