Home OMG 12 man staan op het podium en verlamt de menigte met hun...

12 man staan op het podium en verlamt de menigte met hun adembenemende versie van “You Raise Me Up”

Het is geen geheim dat muziek een extreem krachtig medium kan zijn. ‘You Raise Me Up”‘ is waarschijnlijk een van de meest ontroerende songs die er zijn, en is oorspronkelijke geschreven door de Iers-Noorse groep Secret Garden. Pas toen Josh Groban zijn eigen versie van het lied maakte werd het populair, maar deze fantastische versie door twaalf tenoren is net zo indrukwekkend, zo niet meer.

De grote boyband, die zichzelf simpelweg ‘The 12 Tenors’ noemt, gaven hun eigen draai aan dit populaire nummer met een ongelofelijk indrukwekkende vocale uitvoering. De stemmen van de twaalf mannen combineren perfect met elkaar en scheppen een uniek, maar zeer aantrekkelijk geluidslandschap. De 12 Tenors gebruiken ook een schitterend verlicht decor op de achtergrond als de kers op de taart.

De 12 Tenors is een Duitse muzieggroep en vierde kort geleden hun tiende verjaardag als groep samen. De inspirerende en buitengewone zangers hebben de hele wereld rond getoerd en de harten laten smelten van mensen in Europa, China en Japan. Ze slagen erin de muzikale smaak vna verschillende generaties te combineren en geven het hun eigen klassieke en actuele sound. Één ding is duidelijk: als deze 2 mannen het podium opkomen is hun enige doel om hun passie voor muziek onder het publiek te verspreiden en daar slagen ze wonderwel in.

Overtuig je van hun fantastische uitvoering in de onderstaande video.

DEEL dit alsjeblieft met je vrienden en familie.