Home OMG Werkloos gezin van 10 dat een huis met 5 slaapkamers weigerde en...

Werkloos gezin van 10 dat een huis met 5 slaapkamers weigerde en op kosten van de belastingbetaler in een hotel verbleef, heeft nu een bijzonder verzoek …

Een familie van 10 levert kritiek omdat ze geen groot genoeg huis kregen, en dat nadat ze een huis met 5 slaapkamers afwezen en gedurende vier maanden op kosten van de belastingbetaler op hotel verbleven. Arnold Malle Sube en zijn vrouw Jeanne wonen nu in een huis met 3 slaapkamers in Luton, Bedfordshire met hun acht kinderen. Ze zeggen dat hun huidige woonsituatie “vreselijk” is, maar wezen zelf een groter huis af. Het stel zegt dat ze minstens zes dubbele slaapkamers nodig hebben.

hotel

“Ik en mijn gezin worden genegeerd” zegt Arnold. “Het is zo krap en de omstandigheden zijn vreselijk. Iedereen slaapt overal en mijn vrouw slaapt met de baby, dus moet ik op de bank slapen. Ik ben dakloos in mijn eigen huis nu.”

Voor de familie in hun huidige huis werd ondergebracht, werden ze gedurende vier maanden in een hotel van de keten Hilton gelogeerd. Kostenplaatje: 200 euro per nacht – in totaal meer dan 50.000 euro, allemaal betaald door de overheid.

hotel1

Over het huis met vijf slaapkamers dat ze kregen aangeboden: “Er was niet genoeg ruimte voor tien mensen. Het had zelfs geen eetkamer.”

De overheid laat weten dat het niet evident is om een huis met vijf slaapkamers te vinden en dat ze van geluk mochten spreken dat ze er toch eentje aangeboden kregen …

DEEL dit opmerkelijke nieuwsbericht op Facebook!