Home Emotioneel & Videos De 16-jarige betreedt het podium. Voordat hij kan zingen hoort hij een...

De 16-jarige betreedt het podium. Voordat hij kan zingen hoort hij een bekende stem uit het publiek – en gelooft zijn ogen niet.

De 16-jarige Reuben Grey beproeft zijn geluk bij de Britse castingshow „Britain’s Got Talent“. Zijn moeder en zijn vriendin zijn er ter ondersteuning bij. Maar Reuben’s naar eigen zeggen “grootste fan” ontbreekt: zijn vader. Hij werkt in het Midden Oosten op het gebied van borging van een oliepijpleiding, is maar drie maanden per jaar bij zijn familie en kan er daarom helaas op dit belangrijke moment niet bijzijn. Als je jonge man uiteindelijk op het podium voor de jury staat, hoort hij plotseling een bekende stem uit het publiek:

Zijn vader is speciaal voor het optreden van zijn zoon naar het vaderland gekomen! De volledig verraste tiener staan van ontroering de tranen in de ogen en het lukt hem nauwelijks zich goed te houden. Als Reuben zich dan aan de piano zit en zijn zelfgeschreven nummer voordraagt dat hij voor zijn vriendin geschreven heeft, zorgt voor het tweede kippenvelmoment van de avond. De jury heeft hij met deze emotionele opvoering meteen voor zich gewonnen – zijn vader en grootste fan kon niet trotser zijn.