Home Uncategorized De 8 maanden oude baby drukt zijn gezicht tussen de borsten van...

De 8 maanden oude baby drukt zijn gezicht tussen de borsten van een vreemde vrouw in het stoeltje naast hem. Zijn vader is haar oneindig dankbaar!

Het winterweer in Chicago zorgt voor chaos op de luchthavens. Ook een vader met zijn acht maanden oude zoon brengt heel wat vermoeide uren door in de terminal. Wat hij dan beleeft als hij eindelijk op het vliegtuig kan stappen, beschrijft hij op Imgur:

vliegen1

“Het was amper de tweede vlucht in het jonge leven van het kleine kereltje (acht maanden) oud en hij wilde kost wat kost aan het raampje zitten. We stelden ons kort voor aan de vrouw naast ons en die opende meteen haar armen en zei: ‘Ach, geef hem maar even aan mij.’ Mijn zoon (en de vermoeide vader) namen dit aanbod maar al te graag aan. Nog geen minuut later legde hij zijn hoofd tussen haar borsten en begon te slapen! ‘De macht van borsten’ grapte de vrouw. Dan vroeg ze me dat ik gerust ook even een dutje kon doen. Zij zou wel verder voor de baby zorgen. Na vele vertragingen en vermoeiende uren wachten met een baby op mijn arm was ik dankbaar dat ik even kon rusten. Na deze vreselijke uren op de luchthaven maakte deze vrouw mijn dag helemaal goed!”

Dit is weer een voorbeeld van hoe een klein gebaar een wereld van verschil voor iemand kan maken.

DEEL dit hartverwarmende bericht met je vrienden!