Home OMG De artsen vertellen de vrouw om de stekker uit haar echtgenoot te...

De artsen vertellen de vrouw om de stekker uit haar echtgenoot te trekken. In plaats daarvan doet ze DIT met zijn lichaam …

Het was ondenkbaar. Amper zeven maanden nadat Matthew en Danielle Davis trouwden. sloeg het noodlot toe. Matthew raakte na een motorongeluk in een diepe coma. De artsen adviseerden Daniella om de stekker uit te trekken. “Hij tekende letterlijk een grafiek op het bord en zei, weet je 90% van de mensen komen na dergelijke verwondingen nooit meer bij bewustzijn” zei Danielle. “Uiteindelijk zei de arts, weet je als ik het was zou ik willen dat mijn gezin de stekker eruit trekt.”

stekker

Het feit dat Matthew het ongeval overleefde, was al een wonder, maar het feit dat hij uit de coma zou ontwaken, leek onmogelijk. Maar zo snel zou Daniele de hoop niet opgeven. In plaats van de stekker eruit te trekken, nam ze het lichaam van haar man mee naar huis en werd ze zijn persoonlijke verzorgster. Dan drie maanden later – geschiedde het tweede wonder. Matthew verloor zijn geheugen, wist niet wie Danielle was, kon niet wandelen en nauwelijks praten. Opnieuw zou Danielle niet opgeven. Dat was vier jaar geleden. Vandaag kan Matthew praten, fietsen, wandelen en push-ups doen.

DEEL dit geweldige verhaal met iedereen die je kent!