Home Emotioneel & Videos De moeder merkt dat haar dochtertje vreemd lacht. Als de arts haar...

De moeder merkt dat haar dochtertje vreemd lacht. Als de arts haar ziet sterft ze bijna van angst

Paisley is 3 maanden oud en is alles voor haar ouders, Carissa en Matt Hatfield, uit Cincinnati, VS. Echter, terwijl er voor de meeste ouders niets geruststellenders is dan hun kinderen te zien glimlachen, maken de ouders van Paisley zich zorgen als ze hun dochter horen lachen. “We zagen dat als ze huilde ze haar rechteroog niet goed dicht kon krijgen. En als ze lachte bewoog diezelfde kant van haar gezicht zich niet”, herinnert de moeder zich.

Angstig raadpleegden de Hatfields een dokter die besloot een hersenscan bij de kleine Paisley te laten doen. Maar de scan bevestigde de ergste angsten van de ouders: Paisley had een bult in haar brein aan de linkerkant, naast de hersenen. “Er is niets ergers dan een ouder die denkt dat zijn kind ernstig ziek is en kan sterver”, vertelt Carissa.

Om een weefselmonster bij haar te nemen, brachten ze het meisje naar het kinderziekenhuis van het centrum. Maar toen de chirurg opnieuw de biopsie wilde doen, schudde hij ongelovig zijn hoofd. Want hij vond… helemaal niets! De ogenschijnlijke tumor was eenvoudigweg verdwenen en de artsen konden niet uitleggen hoe.

Volgens de artsen was er een fout in de eerste scan van Paisley. Het kinderziekenhuis verzekerde echter dat het was uitgevoerd door een van de beste radiologen. “Onze artsen vreesden het ergste: een goedaardige tumor”, laat een woordvoerder van het ziekenhuis weten. “Maar toen de artsen op de plek van de tumor waren vonden ze niets. Ze waren zeer verheugd het goede nieuws aan de ouders te laten weten”.

“Het is een echt wonder”, laat Matt Hatfield, de vader van Paisley, weten. De familie had geen mooier kerstcadeau kunnen krijgen, want dat was de periode waarin alles plaatsvond. Hier kun je een video (in het Engels) zien met de geschiedenis van de kleine Paisley.