Home Weetjes De verbazingwekkende olie die haaruitval tegengaat en wenkbrauwhaar doet teruggroeien

De verbazingwekkende olie die haaruitval tegengaat en wenkbrauwhaar doet teruggroeien

Ouder worden leidt onvermijdelijk tot haarverlies, maar toch is het frustrerend voor velen. Genetische aanleg kan het proces versnellen.

Er zijn veel producten op de markt die haargroei zeggen te bevorderen, maar dit blijkt meestal tegen te vallen. Bovendien bevatten ze veel chemicaliën die schadelijke effecten hebben en schade aan het lichaam toebrengen.

Echter, nog steeds proberen velen verschillende producten om hun wenkbrauwen en wimpers dikker te maken, maar ze kunnen geen efficiënte oplossing vinden.

Wonderolie of ricinusolie is een krachtig, oud, geneesmiddels met heel veel voordelen voor de gezondheid. Het is een krachtig antischimmelmiddel, een rijke bron van vitamine E, eiwitten en mineralen, heeft sterke antibacteriële, ontstekingsremmend en is rijk in omega-9 vetzuren.

Het biedt ook verschillende voordelen voor de gezondheid, omdat het met succes behandelt:

Zonnebrand
Zwemmerseczeem
Menstruatiekrampen
Acne, puisten en huidproblemen
Hoofdpijn
Huidinfecties
Maag- darmproblemen
Wormen
Roos en andere schimmel- of microbiële infecties op de schedel

Het is in feite een van de beste natuurlijke remedies in het geval van haar- en huidproblemen.

Deze olie is rijk aan omega-9 vetzuren die het haar en de follikels verzorgen en de groei stimuleren van je lokken, wenbrauwen en wimpers. Het is rijk aan triglyceriden van onverzadigde vetten die het haar verjongen en ricinolzuur dat schimmels, meeldauw en infecties kan voorkomen en behandelen.

Volgens Dr. David William, helpt wonderolie ook de lymfestroming. Hij stelt: “Er is geen medicijn dat de lymfestroming kan bevorderen, maar de plaatselijke aanbrenging van wonderolie kan het wel.”

Zo gebruik je wonderolie:

Wonderoliepakket

Deze olie is uitstekend voor de behandeling van spijsverteringsproblemen, abcessen, prikkelbaredarmsyndroom, menstruatiekrampen, nierstenen, vleesbomen, gezwollen ledematen. Dit pakket zal enorm tot hulp zijn:

–Doe gewoon een beetje olie op een paar laagjes gaas en breng het gaas op het probleemgebied. Plaats er een fles heet water op voor nog betere effecten. Laat het een uur inwerken en herhaal deze methode drie maal per week.

Massage voor haargroei
Om haargroei te stimuleren moet je verschillende druppels wonderolie op de vingers doen en dit in de schedel masseren. Dit zal de poriën doen openen en in de follikels gaan.

Verdikkende lotion voor wenkbrauwen en wimpers

Deze olie zal de wimpers en wenkbrauwen doen verdikken en volume toevoegen!

Dit is wat je moet doen:

Ingrediënten:

15 druppels knoflookolie
30 ml wonderolie
20 ml panthenol

Meng deze ingrediënten en breng het mengsel aan op de winpers en wenkbrauwen. Herhaal elke nacht voor het slapen gaan voor het beste resultaat. De resultaten zullen je verbaasd doen staan!

Bron:
www.organicandhealthy.org
www.healthiestalternative.com