Home Emotioneel & Videos De zwangere moet dringend plassen, maar de artsen laten haar niet. Bij...

De zwangere moet dringend plassen, maar de artsen laten haar niet. Bij de echo trekt opeens alle bloed uit het gezicht van de 25-jarige.

Emily Christine Fauver en haar man Dylan verwachten hun eerste kind. De 25-jarige uit Louisiana (USA) is in de 8e week van haar zwangerschap als ze een echo laat maken. Bij de eerste blik op het scherm merkt ze dat er iets niet klopte, zoals ze openhartig vertelt:

“Ik moest enorm dringend plassen maar ze lieten me niet want ze zeiden dat het makkelijker was de baby te zien bij de echo met een volle blaas. Ik was wel wat nerveus en niet alleen vanwege mijn volle blaas. Na het invullen van heel veel papier kwam ik tenslotte in een klein kamertje. Daar begon het echo-onderzoek en ik zag de beelden precies voor me. Mijn hart sloeg wild, het was zo opwindend!

Posted by Emily Christine on Samstag, 29. April 2017

Dit was de dag waarop mijn man en ik al een jaar gewacht hadden. Maar deze beelden waren heel anders dan mijn vriendinnen op Facebook postten. Hier klopte iets niet.

Me: Dylan this really scares the crap out of me…Dylan: …then you should probably do it.This girl just signed up…

Posted by Emily Christine on Donnerstag, 30. Juni 2016

De echo-technicus werd rustig en ik wist het gewoon. Ze verliet de ruimte en mijn man verzekerde me meteen dat alles in orde zou komen. Maar ik heb honderden echo’s gezien dus zowel hij als ik wisten dat niet alles in orde was en dat was het ook niet.

(PLEASE read before commenting)I had to pee so badly but they wouldn't let me go.They said I needed a full bladder…

Posted by Emily Christine on Dienstag, 17. Januar 2017

Ik herinner me dat ik bang was om te huilen, terwijl het aanvoelde alsof ik dat recht ‘nog’ niet had omdat het nog ‘maar’ acht weken waren. Dus ik hield met mijn kracht mijn tranen in en durfde mijn man niet aan te kijken omdat ik wist dat zijn pijn me zou doen instorten. Ik werd naar huis gestort opdat alles zijn natuurlijke beloop zou hebben en dat had het. Ik voelde me alles maar zag niets. Maar waarvoor mijn dokter me niet gewaarschuwd had was vooral voor wat er na de eerste pijn te gebeuren stond.

Aloha beaches🌸

Posted by Emily Christine on Sonntag, 4. Dezember 2016

Ze had me niet verteld dat ik er nog wekenlang aan herinnerd zou worden omdat mijn lichaam zo lang nodig had zich ‘te reinigen’. Ze had me niet verteld hoe mijn man moest toekijken bij het huilen, hoe het een moeder te moeten vertellen, hoe mijn lichaam nog wekenlang zou denken dat het nog zwanger was. Ze had niet verteld dat in een nacht een jaloerse persoon zou worden en hoe moeilijk het zou zijn. En ze had niet verteld hoe zwaar het was om iemand te verliezen die ik nooit gezien had. Maar ze heeft me verteld dat het in orde zou zijn om te huilen en dat ik niet alleen zou zijn.

Tried something that I've seen "trending" on Pinterest. I probably could've gotten a better picture but this is a French…

Posted by Fit and Fancy on Dienstag, 24. November 2015

Miskramen zijn ZO reëel en zo wijdverbreid. Maar daarom doet het nog niet minder pijn. Hoeveel vrouwen het ook overkomt, ik voelde me nog steeds alleen en ontdekte eindelijk waarom: Omdat niemand er over praat. Pas toen ik ging praten ontdekte ik dat mijn moeder, mijn tante, mijn zuster en haar beste vriendin allemaal deze hartepijn doorgemaakt hebben die ik mijn ergste vijand nog niet zou toewensen.

Men vraagt zich misschien af waarom ik pas na maanden besloten heb erover te praten. De harde waarheid is tijd echt niet alle wonden heelt, dus hoop ik dat het delen van mijn verhaal bij het genezingsproces helpt. Ik zoek geen medeleven of antwoorde, ik deel dit in de hoop dat ook maar één vrouw zich minder alleen voelt en dit als boodschap ziet dat er hoop is na deze pijn.

I had someone today tell me they could never work from home as a coach and do what I do because they wouldn't be able to…

Posted by Fit and Fancy on Montag, 16. Mai 2016

Dit is mijn hoop voor jullie:

Ik hoop dat jullie je niet alleen zullen voelen en zullen kunnen huilen. Ik hoop dat jullie het licht aan het eind van de tunnel kunnen zien en sterk blijven. Ik hoop dat jullie niet te bang zullen zijn het opnieuw te proberen en niet jezelf verwijten maken. Ik hoop dat iemand jullie hoop zal geven in deze harde tijd.

…en ik hoop dat jullie het leven van deze baby net zo vieren als dat van de volgende. Hoe kort een leven ook is, elk leven verdient het gevierd te worden en elk verlies dient betreurd te worden.”

I need YOUR help.There was such a great response from my post about my miscarriage and every post since then about how…

Posted by Fit and Fancy on Dienstag, 14. März 2017

Met haar eerlijke woorden raakt Emily veel vrouwen direct in het hart, die hetzelfde hartverscheurende verlies doorstaan hebben moeten, waarover veel te weinig gesproken wordt. De jonge vrouw hoopt met de openheid over haar ervaring voor alles een boodschap uit te kunnen dragen: “Jullie zijn niet alleen”.