Home Uncategorized Deze arme man werd afgewezen door een rijkeluisdochter. 10 jaar later ontmoet...

Deze arme man werd afgewezen door een rijkeluisdochter. 10 jaar later ontmoet hij haar opnieuw.

Een arme jongen was verliefd op de dochter van een rijke man.

Overmand door liefde vroeg hij haar ten huwelijk. Het rijke meisje wees hem echter af en zei: “Jouw maandelijks salaris komt overeen met mijn dagelijkse uitgaven. Hoe verwacht je dat ik met iemand als jou trouw? Ik zal nooit van je kunnen houden dus vergeet me maar. Ga maar iemand van je eigen stand trouwen.”

Ondanks dat hij zo pijnlijk afgewezen werd, kon hij haar niet vergeten.

Ongeveer 10 jaar later liepen ze elkaar opnieuw tegen het lijf in een shoppingcenter.

jongen

Ze herkende de man onmiddellijk en zei: “Hoi, hoe gaat het met je? Ik ben nu getrouwd met een heel slimme man en hij verdient maandelijks $75.000! Doe jij beter?”

De man aanhoorde de pijnlijke woorden van de vrouw om wie hij ooit gaf, verbeet zijn tranen en zei niets.

Er gingen enkele pijnlijke stiltes voorbij tot haar echtgenoot de vrouw vervoegde. Maar voor de vrouw een woord kon zeggen, zei de echtgenoot tegen de man die hij eveneens meteen herkende: “Mijnheer? Goedemiddag! Ik zie dat je al met mijn vrouw hebt kennisgemaakt!”

“Goedemiddag wie?”, zei de man.

“Mr. Carter, mijnheer!”

jongen1

De echtgenoot keerde zich dan tot zijn vrouw en zei: “Schat, ik zou je willen voorstellen aan mijn baas. Hij is eigenaar van het 100 miljoen dollar project waar ik aan het werken ben!”

De vrouw stond aan de grond genageld en kreeg geen woord uitgebracht.

De man lachte en zei: “Nou, Mr. Carter. Ik moet er eens vandoor. Ik heb nog enkele belangrijke dingen te doen. Wat leuk om je te zien vandaag. Een fijne dag nog!”

jongen2

Na de eerste schok vroeg de vrouw haar echtgenoot: “Was dat jouw baas?”

“Ja schat. Hij is een erg bescheiden persoon maar zijn leven is een droevig verhaal. Ze zeggen dat hij ooit van een vrouw hield maar die dumpte hem omdat hij arm was. Daarom werkte hij erg hard. En omdat hij zo slim is werd hij erg succesvol. Nu is hij een multimiljonair die miljoenen dollars per maand verdient. Helaas is hij nooit van die afwijzing bekomen en is hij altijd ongetrouwd gebleven.”

De echtgenoot ging verder en zei: “Hoe gelukkig zou de vrouw geweest zijn die met hem had kunnen trouwen?”

DEEL deze wijze les met je vrienden!