Home OMG Deze vrouw kocht een ontbijtje voor een dakloze. Het briefje wat hij...

Deze vrouw kocht een ontbijtje voor een dakloze. Het briefje wat hij daarna gaf maakte haar sprakeloos.

Een studente Casey besloot op een ochtend met haar moeder naar de Dunkin Donuts te gaan voor een bak koffie. Met geen enkel besef en vermoeden verliet ze het café als ren ander mens.

In het café ontmoette Casey een dakloze man, ze begon een praatje met hem. Toen de man de café verlaatte gaf hij Casey een briefje. Wat bleek, het leven van de man is compleet veranderd na het gesprek met Casey, het briefje was daar het bewijs van!

Hieronder lees je Casey’s verhaal:
“Vandaag ging ik naar Dunkin Donuts en zag een dakloze man buiten zitten, hij was op zoek naar wat kleingeld. Even later zag ik hem het café ingaan, hij telde zijn geld om iets te kopen. Ik stond op en sprak hem aan. Ik merkte dat hij eigenlijk niet wilde praten, maar toch zette ik door!”

koffie

“Zijn geld was nauwelijks €3 dus ik besloot een kop koffie en een bagel voor hem te kopen en vroeg hem of hij bij mij kwam zitten. Hij vertelde dat mensen vaak onaardig tegen hem zijn omdat hij dakloos is. Drugs had zijn leven veranderd in een persoon die hij haatte. Zijn moeder was hij aan kanker verloren en zijn vader had hij nooit ontmoet. Hij wilde eigenlijk alleen maar dat zijn moeder trots op hem zou zijn geweest.”

leven-veranderen

“Deze prachtige man heette Chris en hij was een van de meest eerlijke en oprechte mensen die ik ooit heb ontmoet. Toen ik me realiseerde dat ik naar school moest gaan, vroeg Chris aan mij of ik even kon wachten zodat hij iets op kon schrijven. Hij gaf me een verfrommeld papiertje, verontschuldigde zich voor zijn handschrift, glimlachte en ging er vandoor.”

”Deze prachtige man heette Chris en hij was een van de meest eerlijke en oprechte mensen die ik ooit heb ontmoet. Toen ik me realiseerde dat ik naar school moest gaan, vroeg Chris me om even te wachten zodat hij iets kon opschrijven.”

baby-en-moeder

“Ik vouwde het open en las: ‘Ik wilde vandaag zelfmoord plegen. Dankzij u wil ik dat niet meer. Dank u, mooie vrouw.”

briefje

Door Casey is er bewijs dat er nog goede mensen op de wereld zijn. Mensen die wel om anderen geven en zodoende het verschil willen maken. Doordat Casey besloot met Chris te praten die dag, heeft ze waarschijnlijk zijn leven gered.

Soms hebben mensen een beetje hoop nodig om te overleven. DEEL dit verhaal met je vrienden en familie als je ook ontroerd bent door Casey’s verhaal.