Dit koppel scheidde omdat zij te dik was en hij haar bedroog. Maar toen de jongen een jaar later bij haar aanklopte, deed zij DIT.

De dag dat Lisseth met Jose trouwde was de beste dag van haar leven. Maar na enkele jaren huwelijk werd Jose haar ergste nachtmerrie. Het begon allemaal toen Lisseth zwanger was van hun dochter. Jose begon zich hatelijk te gedragen toen Lisseth bijkwam. De echtgenoot noemde de moeder van zijn kind “dik”.

DITKOPPELSCHEIDDE

Tijdens en na de zwangerschap at het stel ongezond, zoals een volledig Engels ontbijt, McDonald’s en dessertjes. Jose had geluk dat hij geen gram bijkwam, maar Lisseth kwam wel gewicht bij.

“Ik betrapte Jose erop hoe hij mij met walging bekeek. Terwijl ik op de bank zat te eten hoorde ik hem mompelen ‘dikke meid’”, vertelde Lisseth. “Ik wilde terug het meisje zijn waarop hij verliefd was geworden, maar ik had niet wilskracht en het zelfvertrouwen om af te vallen.”

dik2

Op een dag hoorde ze hem haar een “olifant” noemen.

“Jose toonde me helemaal geen affectie meer en we werden meer een soort vrienden. Die woorden waren echt een stomp in mijn maag. Voedsel werd het enige wat me nog een beetje geluk gaf. Ik at ongeveer 4.000 calorieën per dag.”

Kort daarop ontdekte ze dat haar echtgenoot haar bedroog.

“Ik had zijn telefoon vast en stootte op honderden bezwarende tekstberichtjes. Ik walgde. Maar er veranderde iets in mij. Ik confronteerde hem en hij ontkende het zelfs niet. Hij zei dat het mijn schuld was dat ik zo dik was. Hij zei me dat ik altijd lelijk zou zijn. Ik was verwoest maar vastberaden. Deze man zou mij nooit meer kwetsen.”

Toen vroeg Lisseth de scheiding aan en zou ze aan haar transformatie beginnen. Een dokter vertelde haar dat alleen een operatie zou helpen, maar ze luisterde niet. In plaats daarvan gooide ze haar levensstijl en dieet helemaal om.

“Het gewicht begon eraf te vliegen. Het voelde goed. Mijn kledij begon te hangen en ik moest kleinere maatjes kopen.”

Toen Jose zijn dochter kwam halen, was hij geschokt.

dik3

Nu geeft Jose toe dat hij het verknalde en dat hij gemeen was tegen zijn ex-vrouw.

“Een van de redenen waarom we scheidden, was omdat ze dik was en dat deed me naar een andere vrouw gaan”, vertelde Jose. “Ik heb spijt van wat ik gedaan heb.”

DEEL om Lisseth aan te moedigen en omdat ze zo’n geweldig rolmodel is voor haar dochter!