Home OMG Ze vond het heerlijk om foto’s te maken van haar baby. Maar...

Ze vond het heerlijk om foto’s te maken van haar baby. Maar toen viel haar iets op in elke foto.

Toen moeder haar lieve zoontje ter wereld bracht kon ze maar niet stoppen met foto’s van hem maken. Toen ze een behoorlijke collective had besloot deze moeder een paar favorieten uit te zoeken. Maar terwijl ze door de foto’s zocht viel haar iets angstigs op waardoor ze in paniek raakte.

kind-flits-300x217

Omdat ze alle eerste momenten van haar zoon wilde vastleggen nam Andrea Temarantz talloze foto’s. Maar de foto’s van wanneer hij 3 maanden oud is zal ze nooit vergeten. Terwijl ze de foto’s beter bekeek, zag ze dat hij op allemaal een vreemde witte gloed in zijn linkeroog had. Maar als ze in zijn ogen keek zag ze nooit iets ongewoons. Maar op de foto’s was die witte vlek er altijd. Wat was hier aan de hand?

Ze nam baby Ryder mee naar de dokter die het oog van de kleine goed onderzocht. Toen de baby de volgende dag naar een specialist ging hoorde moeder het woord dat ze gevreesd had – kanker. Ryder had een tumor in zijn oog. De witte vlek? Dat was het resultaat van de flash die reflecteerde van de tumor in het oog van de baby.

Er was geen tijd te verliezen dus Temarantz en haar man zorgend dat Ryder de levensreddende behandeling kreeg die hij nodig had. Ondanks dat ze alles geprobeerd hebben heeft Ryder het zicht in zijn linkeroog volledig verloren. Hoewel de kanker weg is en Ryder veilig is, hebben de ouders een waardevolle les te delen met andere ouders. Als je denkt dat er iets niet helemaal in orde is met je kind, laat er dan een arts naar kijken. Het instinct van een moeder werkt meestal uitstekend.

DEEL dit artikel met je vrienden op Facebook. Je zou een leven kunnen redden.