Home Weetjes Hoe uw sinussen te klaren met alleen uw vingers (video onderaan)

Hoe uw sinussen te klaren met alleen uw vingers (video onderaan)

Bent u die verstopte neus helemaal zat?

Een YouTube video door Heather Wibbels laat zien hoe je zelf je holten kunt klaren. Dit is een zeer efficiënte techniek bij verstopping door allergie of verkoudheid. Wibbels legt uit dat verstopping soms kan ontstaan door ophopen van lymfevloeistof in het hoofd. Deze lichte massage richt zich op het afvoeren uit het hoofd en op het openen van lymfeknopen in de nek en achter de oren.

Uw lymfesysteem kan voordeel hebben van lymfedrainage, een genezende massage die je op jezelf kunt toepassen volgens Massage Today. LiveScience legt uit dat het lymfesystee, bestaat uit een netwerk van weefsels en organen die het lichaam helpen af tekomen van gifstoffen en afval. Lymfevaten vervoeren lymfevocht, een vloeistof die infectiebevechtende witte bloedcellen bevat, door de rest van het lichaam. Als het lymfesysteem in de problemen is, is je gezondheid dat ook.

Er zijn wel honderden lymfeknopen in je lichaam, maar de meerderheid bevindt zich aan de voorkant van je lichaam, dus makkelijk toegankelijk voor een zelfmassage. Massage Today beveelt aan dat je elke dag een minuut of 15 gebruikt om deze milde ontgiftende en ontspannende massage op jezelf toe te passen. Hierdoor verhoog je de snelheid waarmee de lymfeknopen afvalproducten en andere gifstoffen uit de weefsels kunnen filteren en verhoog je de capaciteit waarmee het lichaam infecties kan bevechten.

Wibbels waarschuwt ervoor dit niet te doen als je koorts hebt, circulatieproblemen, hartziekten, bloedingen, kanker of zwanger bent. Bekijk de video hieronder voor een volledige demonstratie van de techniek.

DEEL dit artikel en laat het ons weten als deze techniek u geholpen heeft bij het leegmaken van uw holten!