Home Emotioneel & Videos Iedereen die denkt dat katten geen emoties kennen, moet dit kijken. Mijn...

Iedereen die denkt dat katten geen emoties kennen, moet dit kijken. Mijn hart smelt..

Katten hebben qua emoties een minder goede reputatie dan bijvoorbeeld honden hebben. Katten hebben de vooroordelen van lui, chagrijnig en soms een beetje emotieloos. Dit is voor iedere kat natuurlijk anders maar als ik kijk naar mijn eigen kat doet hij ook vaak of hij alleen op de wereld is en wordt op sombere dagen alleen blij als hij zijn bakje eten gevuld ziet worden. Voor de rest hou ik enorm van hem, maar dit is nou eenmaal soms zo. De liefde die je soms terug krijgt is meer dan genoeg.
lovecat

Maar diep van binnen wil elke kat gewoon vertroeteld worden en betrappen we ze altijd weer op het feit dat ze enorm gek zijn op mensen. Het liefst willen ze alle aandacht en lekker spelen ne geliefd zijn. Maar ik wil jullie nu kennis maken met een kat die wel heel erg dol is op liefde..

Want deze kat en zijn baasje zijn de allerbeste maatjes op deze wereld en behalve liefde nemen geeft deze kat ook heel erg veel liefde terug. Mijn mond viel open van verbazing toen ik dit filmpje zag. Kijk het filmpje en laat je hart smelten. Aahw!