Home OMG Jarenlang laat de moeder haar kinderen “verwaarloosd” rondrennen. Maar met een zeer...

Jarenlang laat de moeder haar kinderen “verwaarloosd” rondrennen. Maar met een zeer nobel doel.

Phoebe en Eric Kannisto zijn een zeer bijzonder paar: ze hebben zes kinderen en allemaal jongens. Niet alleen zijn de zes broers onafscheidelijk, ook lijken ze een bijzonder gen te hebben: de oudste, André, heeft namelijk nog een tweeling en een drieling als broers. Allen hebben ze een enorm groot hart en houden er van anderen mensen een plezier te doen. Daarom hebben de tussen vijf en tien jaar oude broers een heel speciaal project gestart, dat jaren geduurd heeft voordat het vrucht droeg.

Alle zes hebben ze hun haar lang laten groeien – alleen maar om het weer af te knippen. Want ze willen hun mooie haar geven aan kinderen die vanwege ziektes of medicijnen hun eigen haar kwijt zijn geraakt. Hun grootmoedige gebaar ontoert veel mensen in hun thuisstad Buffalo (VS). Dus het is geen wonder dat een plaatselijke kapper de jongens gratis knipt.

Nai-post ni Eric Kannisto noong Sabado, Oktubre 6, 2012

Helaas zijn er nog steeds mensen die niet erkennen wat voor daad ze volbrengen. Deels hebben ze hun haar vijf jaar lang laten groeien en zijn daardoor op school gepest. Maar moeder Phoebe is trots op de jongens: “Ze doen echt iets heel goeds. En gelukkig hebben ze inmiddels een dikke huid ontwikkeld”. Ze is zo aangedaan door het voorbeel van haar zoons dat ook zij zelf haar haar doneert.

Nai-post ni HIZAIR HAIR SALON noong Sabado, Oktubre 17, 2015

Today my SIX SONS and I donated our hair to Children With Hair Loss. A grand total of 17 feet of hair donated! I am so…

Nai-post ni Phoebe LadyStanley Kannisto noong Lunes, Abril 24, 2017

Uiteindelijk hadden ze in totaal bijna zes meter haarstaarten.

Nai-post ni Smart Parents 親子王 noong Biyernes, Abril 28, 2017

Phoebe vindt het geweldig van haar zoons dat ze andere mensen willen helpen: “Ze denken er al over na hoe lang het gaat duren voor ze weer ‘haar kunnen laten’.” Want het moment dat hun haren bij de ontvangers aangekomen zijn, heeft hen zo gelukkig gemaakt dat ze het misschien snel weer zullen doen. Daarvoor nemen ze wat pesterijen op de koop toe.

Nai-post ni Phoebe LadyStanley Kannisto noong Huwebes, Pebrero 23, 2017

Wat een groothartige familie! De Kannisto’s helpen onzelfzuchtig andere kinderen en hebben niets behalve dankbaarheid nodig. Ze zijn niet alleen warmhartig, maar in de waarste zin van het woord harige Samaritanen.