Home OMG Katteneigenaren overal ter wereld maken ‘kattio’s’ in hun achtertuin. Deze foto’s bewijzen...

Katteneigenaren overal ter wereld maken ‘kattio’s’ in hun achtertuin. Deze foto’s bewijzen dat deze laatste mode echt is

Het is geen geheim dat mensen die een huisdier hebben er van alles aan doen om het hun huisdieren naar de zin te maken. Maar de kattio tilt de luxe naar een nieuw niveau.

Het idee is dat de patio voor katten hun toegang geeft tot de buitenlucht terwijl je je niet druk hoeft te maken om hun veiligheid – en ook niet om dat van het ‘wilde’ dierenleven, zoals vogeltjes. Wat je reden ook mag zijn, een kattio is een prima oplossing voor je zorgen als je kat buiten is.

Je hebt kattio’s in soorten en maten –- sommigen zitten aan ramen vast, terwijl anderen weer heel groot zijn en helemaal aan het huis vast zitten. Sommigen sluiten zelfs een hele patio in waar je samen met je kat van kan genieten. Bekijk hier wat van de coolste kattio’s die we hebben kunnen vinden.

1. De klassieker

Dit is een mooie! Kijk ook hoe het design ervan aansluit bij dat van het huis. Het is zeker geen lelijk geval. De eigenaren die dit gemaakt hebben zeiden: “Mars houdt echt heel erg van zijn kattio! Hij gaat er een paar keer per dag in door het kattenluik, onafhankelijk van wat voor weer het is. Hij vindt het fantastisch buiten te zijn en ik ben gerust dat hij altijd veilig is.”

2. De mannengrot

Deze is gewijd aan de Seatle Seahawks – het favoriete team van een man en zijn kat. Deze kattio heeft 12 vlaggen een voetbalmatje, een NFL figuurtje van Marshawn Lynch, een stoel en natuurlijk een paar football kattenspeeltjes.

3. Wildkijker vanuit het raam

Deze raamdooskattio is perfect geschikt om vogels en andere natuur te observeren, wat je kat geweldig zal vinden. Maar de grootste extra is dat het onder het raam zit, zodat het niet je eigen uitzicht in de weg zit.

4. De kattio waar mensen ook van kunnen genieten

Door de veranda uit te rusten maar wat elementen om te springen en klimmen en gaas om de kat binnen te houden is dit de ultieme plek voor zowel mensen als katten om van het mooie buitenleven te genieten.

5. De purrrfecte mooie raambox

Kijk eens hoe mooi het is! Je buren zullen vanuit de verte niet eens door hebben wat het is. Bovendien is je kat verzekerd van zijn eigen plekje om in te kunnen zonnen.

6. Transformatie van je oude patio

Verander die oude, lelijke patio in iets veel nuttigers. Dit is niet alleen een prima plek voor je kattenvriend, jij zult er ook geweldig kunnen onderuit zitten en relaxen.

7. Tuin veranderd in kattio

Een verhoogde cementtuin die van weinig nut was is veranderd in de perfecte kattenkooi. We vinden deze prachtig want hij is echt uniek en creatief en ziet er prachtig uit.

8. Het kattenprieel

Kijk deze nou eens! Het ziet er uit als een prachtig prieel tussen de bomen. Maar helaas, het is een luxe kattio. Genoeg ruimte om te rusten en te relaxen, maar ook om te klimmen en de natuur te bekijken.

9. De regenboogcabana

Deze kleurrijke kattio is echt uniek. Ze hebben deze tegen de zijkant van het huis gezet om het uitzicht uit het raam niet te blokkeren. Op die manier hebben ze een kleine inloop vanuit het raam gemaakt naar de kattio die genoeg ruimte heeft zodat de katten wat beweging krijgen, kunnen luieren en lol hebben.

10. De verborgen kattio

Vanuit de verte zou je nooit raden dat dat mooie prieelachtige ding voor een kat zou zijn. Wij vinden niet alleen het slanke ontwerp prachtig, maar ook hoe het is opgenomen in de tuin. Het is een geweldige plek om je kat de natuur in te laten.

Geobsedeerd geraakt door kattio’s? Deel dit met je vrienden, die zullen het ook geweldig vinden!