Home Uncategorized Ouders plannen al weken een geweldige verrassing. Dochter is stomverbaasd als ze...

Ouders plannen al weken een geweldige verrassing. Dochter is stomverbaasd als ze ontdekt dat ze haar pluchen dier door iets anders vervangen hadden.

De naam van mijn teddybeer was Buddy en hij heeft me als kind door heel wat enge nachten geholpen. Hij was er altijd voor me en we hadden de meest geweldige gesprekken. We waren de beste vrienden en ik was zelfs een beetje angstig toen ik ’s ochtends afscheid van hem moest nemen. Zowat elk kind zou willen dat hun favoriete speelgoedje of knuffel tot leven zou kunnen komen. En dat is ook precies wat er gebeurde met een meisje genaamd Daisy. De enige kerstwens van Daisy was dat haar pluchen hond Luna een echte puppy zou zijn. Dus deden haar ouders hun uiterste best om deze wens te doen uitkomen en een puppy te zoeken die er precies als Luna uitzag.

dier

Toen de verrassing onthuld werd, kon Daisy haar emoties niet de baas en kon ze niet stoppen met huilen van vreugde. Bekijk de hartverwarmende video hieronder, maar we moeten je waarschuwen dat de tranen van de kleine Daisy best aanstekelijk zijn.

Laat ons weten wat jij van deze video denkt en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Source: Little girl overwhelmed by new puppy surprise

by Sarahdoos on Rumble