Home Uncategorized Politie doorzoekt huis van moeder na inbraak. Ze kan niets vinden tot...

Politie doorzoekt huis van moeder na inbraak. Ze kan niets vinden tot ze onder de Kerstboom kijkt.

Maria Cardona en haar kinderen kwamen net thuis op een maandagavond in hun huis in Dallas. Toen ze haar voordeur benaderde, zag ze iets wat haar maag deed omdraaien: er stond een raam wagenwijd open. Ze belde meteen de politie om het huis te doorzoeken, maar er werd niets gevonden. Er zat niemand verscholen in het huis en er bleek niet meteen iets gestolen te zijn.

kerst

Dan keek Maria naar de kerstboom. Alle zorgvuldig ingepakte cadeautjes waren verdwenen! De dieven moeten gedacht hebben dat het dure spullen waren, maar in realiteit was het alleen kinderspeelgoed.

Ze gaf de politie een beschrijving van de cadeautjes die gestolen waren. De volgende avond werd er op de deur geklopt. Ze opende de deur en zag de politieagenten van de avond voordien. Ze was overstuur maar toen zag ze wat de agenten in hun handen hadden.

Nadat ze haar dochter ontmoet hadden, konden ze de gedachte dat er dit jaar geen kerstcadeautjes zouden zijn gewoon niet verdragen dus verrasten ze het gezin met enkele leuke spulletjes.

DEEL dit mooie kerstverhaal met je vrienden!