Home Uncategorized Tienermeid sterft. Dan kijkt mama naar haar kist en ziet dat ze...

Tienermeid sterft. Dan kijkt mama naar haar kist en ziet dat ze helemaal vol gekribbeld is.

Laura Hillier is een Canadese tiener uit Ontario. Ze gaat naar de middelbare school, houdt van muziek en theater en lijkt een normaal leventje te leiden. Behalve dan dat ze al van haar 13 jaar tegen leukemie vecht.

kist1

Ze vecht met haar hele ziel tegen deze vreselijke ziekte en was al vier jaar in remissie. Maar in mei 2015 komt de ziekte opnieuw opzetten. Helaas zou het meisje op 18-jarige leeftijd overlijden.

kist2

Voor haar begrafenis hadden haar klasgenootjes een briljant idee: ze zouden allemaal een boodschap op haar doodskist tekenen om haar te eren. Op de witte kist werden gedichten, boodschappen en aangrijpende commentaren geschreven door medeleerlingen, familieleden, leraren en kennissen.

kist3

Iedereen gebruikte een andere kleurtje om hun liefde voor haar te betuigen. “Jij was muzikante. Jij was artistiek. Jij was mijn beste vriendin”, schreef iemand. Een andere persoon schreef, “Zeer moedig en sterk. Jij zult altijd mijn eeuwige heldin blijven.”

kist5

Laura stierf veel te vroeg in een ziekenhuisbed in afwachting van een donor. Maar de aangrijpende foto’s van haar doodskist verspreidden zich als een lopend vuurtje over het internet. Sindsdien richtten de ouders een stichting Coast to Coast op in de strijd tegen kanker.

DEEL dit aangrijpende bericht met iedereen die je liefhebt!