Home OMG Toen ze tijdens de bruiloft haar borsten liet zien, was iedereen GESCHOKT....

Toen ze tijdens de bruiloft haar borsten liet zien, was iedereen GESCHOKT. Maar haar woorden inspireerden duizenden mensen.

De Australische blogster Haddas Ancliffe is 21 jaar oud en moeder van een zoontje Jonah. Ze verwierf bekendheid op het internet toen ze een foto van de bruiloft van haar zus postte. Hier zie je hoe ze haar elf maanden oude jongen de borst geeft en daarbij zelf ook iets drinkt. Daaronder staat te lezen:

“Mijn baby en ik, terwijl we alle twee van ons drankje genieten (Wat moet gebeuren, moet gebeuren. Bruiloft of niet.”

bruiloft1

De honderden reacties op deze foto liepen, zoals verwacht, sterk uiteen. Van enthousiasme en goedkeuring tot vlijmscherpe kritiek. De blogster wil de aandacht erop vestigen dat borstvoeding in het openbaar niet langer een taboe zou mogen zijn. Want zoals Hadda iets mag drinken, moet haar zoon ook zijn maaltijd kunnen krijgen.

Dat Hadda erg trots is op haar zoontje zien we op Instagram. Hier vinden we een heleboel foto’s van de jonge moeder met haar echtgenoot Oliver en haar zoontje Jonah. Maar tegelijk tracht ze een ander taboe te doorbreken. Ze toont foto’s van haar buik na de zwangerschap. Ze toont haar striemen open en bloot, maar daar heeft Hadda geen probleem mee. Wel integendeel …

bruiloft2

“Dagelijks worden we op Instagram overspoeld met foto’s van jonge vrouwen in bikini, seksueel expliciete en provocatieve foto’s die andere vrouwen bijna niet kunnen bekijken zonder zich ongemakkelijk te voelen. Hier zie je een andere foto, maar een echte foto, van hoe mijn lichaam uitgerekt, slap en oneffen wordt, maar ik ben nog steeds aantrekkelijk. Je hoeft niet te stoppen met bikini’s te dragen als je kinderen hebt gehad, wanneer je lichaam er niet meer uitziet als die andere bikinimodellen op Instagram, maar integendeel trots zijn op je lichaam! Doe je bikini aan, zet je meest verleidelijke pose in het zwembad op en maak je kinderen trots want voor hen ben je de mooiste persoon op aarde … en dat is het enige wat telt!”

Vroeger voelde Hadda zich nooit echt tevreden over haar lichaam, maar sinds haar zwangerschap plaatst ze wondermooie foto’s op het internet. En omdat haar zoon gezond geboren werd, maakte ze zich geen zorgen meer over een paar oneffenheden op haar lichaam. Ze heeft een kleine jongen het leven geschonken en op de wereld gezet en is daarom trots op wat haar buik gepresteerd heeft.

Wat een mooie, indrukwekkende vrouw en we kunnen de open en eerlijke manier waarop ze met haar lichaam omgaat alleen maar bewonderen!