Home OMG Vrouw ziet koffer op het voetpad. Maar als ze erin kijkt? Lieve...

Vrouw ziet koffer op het voetpad. Maar als ze erin kijkt? Lieve hemel!

Wat zou jij doen als je een achtergelaten koffer op het voetpad ziet liggen? Zou je het gewoon negeren? Velen zouden dat doen. Maar gelukkig ging een dierenverpleegster even kijken wat erin zat, want als ze dat niet had gedaan, zou dit een heel ander verhaal geweest zijn.

De verpleegster was onderweg naar haar werk toen ze de koffer ontdekte. En toen ze zag wat erin zat was ze in shock. Er zaten namelijk 15 katjes in gepropt. Ze bracht hen voor verzorging meteen over naar Cats Protection Hornchurch & District Branch.

De katjes waren ongeveer 3 tot 5 weken oud en waren van drie verschillende nestjes. Als bij wonder waren ze allemaal in redelijk goede gezondheid.

“Zes van hem hadden een ooginfectie en de anderen lijken tot nu oké. We zullen ze nauwlettend in de gaten moeten houden”, schreef de organisatie op hun pagina.

Wie de kittens ook achterliet had niet de intentie om ze te doden aangezien er gaten door de koffer geprikt waren. Ze hadden de koffer zelfs achtergelaten in de buurt van het huis van de dierenverpleegster, die lokaal bekend is.

We zijn zo dankbaar dat deze verpleegster de koffer vond en even de tijd nam om te kijken wat erin zat.

Als je een kattenliefhebber bent, DEEL dit bericht dan met je vrienden!