Home Weetjes Ze giet mondwater in de wasmachine. Toen ik zag waarom, ging ik...

Ze giet mondwater in de wasmachine. Toen ik zag waarom, ging ik dit meteen proberen!

Laten we eerlijk zijn, de was doen is niet bepaald het leukste klusje in huis. Maar dankzij de tips uit deze video wordt het een stuk aangenamer!

In deze video laten de mensen van BuzzFeed onder andere zien hoe je je spijkerbroek er weer gloednieuw uit laat zien, gemakkelijk vieze geurtjes uit je kleding haalt én de beste manier om je wasmachine schoon te maken. Het is verbazingwekkend hoeveel je kunt reinigen, ontstoppen en ontsmetten met de eenvoudigste huishoudelijke producten. Hoewel het schoonmaken van je wasmachine een lastige klus lijkt, is het eigenlijk niet zo moeilijk. Giet een beetje mondwater in een lege wasmachine en laat hem draaien zoals je dat gewoonlijk zou doen.

mondwater

Het mondwater zorgt ervoor dat de wasmachine gedesinfecteerd wordt. En wat dacht je van spijkerbroeken die na verloop van tijd vervagen? Dit kun je voorkomen door een beetje zout toe te voegen, zoals voorgedaan wordt in de onderstaande video. Ik weet zeker dat de was hacks uit dit filmpje je leven een stuk gemakkelijker zullen maken, vergeet ze daarom niet te delen met iedereen die je kent!