Home Emotioneel & Videos Ze lag al 5 weken in haar doodskist onder de grond toen...

Ze lag al 5 weken in haar doodskist onder de grond toen de 22-jarige uit haar coma ontwaakte! (Schokkende beelden)

Een schooluitstapje eindigt in een nachtmerrie: 4 tieners en hun leraar rijden in een wit bestelbusje op de snelweg wanneer ze in een vreselijk ongeluk betrokken raken. Een truck duwt de bus van de baan en vernietigt het voertuig. De inzittenden zijn of vreselijk gewond of liggen dood op de straat.

3 studenten en de leraar overlijden ter plaatse. Onder hen ook Whitney Cerak. Wanneer haar ouders over haar dood horen zijn ze diep geschokt! Hun zonnestraaltje zou maar 21 jaar worden. De rouwende ouders dragen hun dochter ten grave. Omdat het lichaam zwaar verminkt werd door het ongeval, wensen de ouders haar niet te zien, ze bewaarden haar liever in hun geheugen zoals ze was.

De ouders van Laura Jean Van Ryn krijgen hetzelfde onheilspellende telefoontje. Hun dochter is echter de enige overlevende! Ze ligt in een coma, bedekt met vreselijke verwondingen en haar hoofd helemaal opgezwollen. De dokters vertellen hen dat ze er anders zal uitzien en kunnen hen niet beloven dat ze haar ooit nog mee naar huis zullen kunnen nemen. Maar Laura vecht en stilaan groeit de hoop dat ze het toch zal overleven.

Laura heeft geluk. Gedurende 5 weken lang vecht ze voor haar leven. Haar geheugen is nog niet volledig terug omwille van de hersenbeschadiging. Maar de familie begint vreemde veranderingen gewaar te worden. Laura noemt namen van vreemden. Op het einde schraapt de zus haar moed bijeen en vraagt: “Wat is je naam?” Haar antwoord schokte iedereen!

“Whitney” schrijft ze op een stukje papier. De familie kan het niet geloven! Ze hebben aan het bed van een volstrekte vreemde zitten wachten, niet hun dochter, en gaven de hoop dat ze zou overleven nooit op. Hun dochter werd de maand voordien met een andere naam begraven!

De familie Cerak kan het evenmin geloven. 5 weken na de begrafenis van hun dochter krijgen ze een surrealistisch telefoontje. Hun kind leeft! Ze heeft echter nog een lange weg af te leggen. Ze kunnen hun geluk niet op, maar ze voelen wel erg mee met de familie die 5 weken lang voor hun dochter zorgde, hoewel ze al dood was. Hoe kon deze ongelooflijke verwisseling gebeuren?

Het mysterie van deze valse identiteit kon stukje per stukje ontrafeld worden. Uiteindelijk kwamen ze erachter wat er gebeurde. Beide blonde meisjes lagen vlak naast elkaar met vreselijke verwondingen en naast Whitney lag de handtas van Laura. Dus identificeerden ze de overlevende als Laura en het lijk als Whitney.

Whitney kan zich van het ongeval niets herinneren. Haar geheugen reikt alleen terug tot het ogenblik waarop haar ouders het hospitaal binnenkwamen. De jonge vrouw trouwt vier jaar na het ongeval en is nu de gelukkige moeder van 3 kinderen. Haar hersenbeschadiging is ondertussen ook volledig hersteld.

Het vreselijke lot verbond de familie op een onverwachte manier. Ook al is de familie Van Ryn diep gekwetst, Laura leeft voort door Whitney en ze zijn gelukkig voor haar. En de familie Cerak is de familie van Laura oneindig dankbaar dat ze 5 weken zo goed voor hun dochter gezorgd hebben.

“Het is een beetje vreemd” zegt Whitney. “Ik kende ze niet, maar ik leerde ze wel kennen. Hun ouders vertelde me vale zaken en het doet me goed dat ik toch wat meer over haar weet. Het lijkt of ik ook een beetje voor Laura leef nu.”

Als deze onwaarschijnlijke verwisseling je ook heeft geraakt, DEEL dit verhaal van Laura dan met iedereen die je kent!