Home Emotioneel & Videos Ze poseert in ketting die haar vriend gemaakt heeft. 1 jaar later...

Ze poseert in ketting die haar vriend gemaakt heeft. 1 jaar later vindt ze het geheime compartiment dat hij voor haar verborgen heeft gehouden

Om te vieren dat ze een jaar samen waren maakte Terry een halsketting voor zijn vriendin Anna.

Terry liet zien goed te zijn in houtbewerking door de hanger van dennenhout te maken met een delicate, spiralen schelp op de voorkant.

Anna droeg de ketting iedere dag.

Maar er was iets speciaals met die eenvoudige houten hanger. Je moet weten dat Terry een waardevol geheim binnenin verborgen had – in feite had hij al zijn hoop en dromen in het hout geëtst.

Anna had geen idee dat hij er een verlovingsring in verborgen had!

Anderhalf jaar nadat hij haar de ketting had gegeven, nam Terry Anna mee op een reisje naar Smoo Cave in Noord-Schotland, een prachtig landschap dat ze al lang hadden willen bezoeken. (“Smoo,” komt overigens van een oud Noords woord dat “verstopplaats” betekent).

Onder het wandelen kraakte Terry de ketting open – en deed zijn aanzoek.

Hij nam het hele gebeuren op camera op: het knielen, de vraag, het “ja”…. en de zoen.

Een ding dat de camera niet had opgenomen? Anna had een paar woorden voor haar galante aanbidder: “Wacht even, heeft het daar de hele tijd in gezeten? Ik had het kwijt kunnen raken, jij s****** idioot!”

Huwelijksaanzoeken komen in soorten en maten. Sommige hoopvolle aanbidders nemen de Disney Worldbenadering, terwijl anderen (zoals deze die er 365 dagen over deed) een subtiele en zachte verrassing kunnen zijn.

Maar we zien zelden zo’n charmant aanzoek.

Als je ook zo geraakt bent door dit bijzondere aanzoek, DEEL dit verhaal dan alsjeblieft.