Home Emotioneel & Videos Ze zien eruit als elk ander stel, maar toen ik de rest...

Ze zien eruit als elk ander stel, maar toen ik de rest van de foto zag….. ONGELOOFLIJK!

Taylor Morris groeide op als een jongen met veel adrenaline, en passie voor extreme sporten.

Eén van de reden waarom hij uitblonk in dergelijke zwaartekracht tartende hobby’s, was zijn talent om kalm te blijven in extreme situaties . Dit maakte hem tot een uitstekende kandidaat voor de marine EOD ,Explosive Ordinance Disposal. Volgens het Amerikaanse leger , zijn de EOD, ” krijgers die goed zijn opgeleid , uitgerust en geïntegreerd zijn om aan te vallen , het onschadelijk maken van niet-ontplofte munitie , geïmproviseerde explosieven, en wapens van massavernietiging . “

In 2012 , leidde Taylor, die toen 23 was,een team van de Speciale eenheden naar een geheime locatie toen hij plotseling op een IED stapte die explodeerde onder zijn lichaam. Beide armen en benen werden weggeblazen als gevolg hiervan . Hoewel hij hevig bloedde , wilde Taylor niet dat de dokters naar hem toe kwamen . Hij vreesde dat er andere IED’s in het gebied waren, en de dokters zouden daardoor in gevaar worden gebracht .

Nadat het gebied werd ontruimd en Taylor de ontploffing overleeft had,kwam zijn team hem redden.
Taylor was de vijfde persoon in het plaatselijke ziekenhuis die een quad amputatie overleefde. De meeste mensen zouden geestelijk gesloopt zijn na zo’n traumatische ervaring , maar Taylor’s geest en optimisme verbijsterde zijn collega’s. Uiteindelijk werd hij voorzien van protheses .

Maar het beste deel van dit verhaal is het verhaal tussen Taylor en Danielle , zijn vriendin waar hij al 9 jaar mee samen is . Danielle heeft Taylor’s zijde nooit verlaten tijdens zijn herstel. Hun liefde voor elkaar werd ontzetten populair op het internet , en Taylor vroeg om Danielle’s hand in 2014 .

Deze video documenteert de emotionele achtbaan die Taylor en Danielle meemaakte tijdens het herstel van Taylor’s. Ik zat op het laatst te huilen, en ik denk dat u dat ook zal doen.

Deel deze geweldige video met iedereen die je kent op Facebook.