Home OMG Ze zingt een prachtig gebed voor alle moeders – en laat iedereen...

Ze zingt een prachtig gebed voor alle moeders – en laat iedereen in tranen achter.

Er is niets mooiers dan onze moeders. Vanaf het moment dat we ter wereld komen houden ze van en zorgen ze onvoorwaardelijk voor ons, ons altijd dicht bij hun hart houdend. In Celine Dion’s song, “A Mother’s Prayer,” beschrijft ze perfect de ware gevoelens van een moeder voor haar kind. Hou de zakdoekjes bij de hand, want deze uitvoering zal je doen herinneren hoe wonderbaarlijk de liefde van een moeder echt is.

In deze klassieke clip uit de Oprah Winfrey show, staat Celine op het podium om “A Mother’s Prayer” te zingen. In de achtergrond zijn foto’s van peuters op schermen om de krachtige song te completeren. Terwijl ze zingt is Celine’s gezich vol emotie. Ze zingt over het ene ding dat een moeder wil…en dat is dat God altijd over haar kind waakt en hem veilig houdt. “Ik bid dat je mijn ogen bent en over haar waakt waar ze gaat. En haar helpt om verstandig te zijn, mij te helpen haar te laten gaan.”

Deze zong zou een herinnering moeten zijn van hoe ongelolijk onze moeders zijn en hoe dankbaar we hun zouden moeten zijn. We kunnen niet eens beginnen de kracht van de inspanning van een moeder te meten en haar impact op onze levens! We hopen dat je van Celine’s uitvoering geniet. Deel dit alsjeblieft met alle ongelofelijke moeders in je leven.