Home Emotioneel & Videos Zijn zoon wordt al 29 jaar vermist. Het lied dat hij zingt...

Zijn zoon wordt al 29 jaar vermist. Het lied dat hij zingt doet Simon stamelen “DIT IS BRILJANT”

Soms brengen moeilijke situaties mensen op de beste manieren samen – en dat is precies wat er gebeurd in het geval van het Vermiste Personen Koor uit het Verenigd Koninkrijk. Na de plotselinge verdwijningen van hun geliefden kwam de leden integraal bij elkaar om het massale koor te vormen dat wordt gedreven door hoop en de aanmoediging die ze elkaar geven.

Gebonden door de drang om hun boodschap te verspreiden besloot de groep mee te doen aan een try out voor Britain’s Got Talent. Zelfs het meeste uitgesproken jurylid van de show, Simon Cowell, had niets anders dan bewondering voor het koor, terwijl hij zei “Wat een briljant idee!” Niet alleen was hun boodschap positief en vol hoop, maar hun stemmen waren ook ongelofelijk. In perfecte harmonie zong het Vermiste Personen Koor een lied geschreven door een van hun leden, Peter Boxell, getiteld “I Miss You.”

Peter verloor zijn 15-jaar oude zoon Lee in september 1988, nadat hij verdween van een voetbalwedstrijd in Zuid Londen. De toegewijde vader heeft de hoop niet opgegeven dat zijn zoon er nog steeds ergens is en gebruikt dit lied om zijn gevoelens te delen en het bericht omtrent zijn vermissing te verspreiden. Luister naar Peter en de rest van zijn leden terwijl ze “I Miss You” zingen door op “play” te drukken op de video hieronder. Maar wees gewaarschuwd: houdt een doos tissue bij de hand voor hun emotionele optreden. We kunnen niet wachten om te zien hoe de groep het gaat doen in de show en daarna!